Să fie blog

Ce pnm se întâmplă, doctore?

Am decis să adaug o secțiune de blog site-ului pentru că s-au întâmplat un număr de lucruri de când am început eu site-ul acesta. După cum spuneam aici, am avut probleme cu greutatea de mic copil. Mă îngraș foarte repede.

Anul acesta, 2021, din care mai sunt două zile jumătate, va rămâne drept amintire ca un an foarte important in viața mea. Unul dintre lucrurile importante a fost că am avut nunta. Cununia religioasă si petrecerea, mai bine zis. Și bineînțeles că mi-am dorit să arăt bine în postura de ginerică.

Am început anul cu mers la sală cu antrenor personal (și dieta recomandată de el). Însă, pentru că pandemie, sălile din București au fost închise la un moment dat și m-am oprit după două luni. Practic, cam când au început să se vadă rezultatele. Din greutate nu am pierdut mai deloc în acele două luni, dar deja începuse să se vadă o schimbare a compoziției. În fine, după ce s-au redeschis sălile, din mai multe motive, nu am continuat.

Apoi n-am mai făcut nimic o perioadă. A venit vara, am mai ieșit la o bere, am mai mers la mare, mai o pizza, mai un burger, mai una alta, ideea e că nu prea eram în grafic pentru nuntă. M-am reapucat de keto si fasting cu vreo două luni înainte de nuntă, am băgat și niște alergare și am reușit să fiu prezentabil pentru marele eveniment. Nu zic că minunat, dar ok, decent.

Apoi, a venit luna de miere, în care, na, am renunțat evident la keto și la fasting și m-am îndopat. Și asta nu ar fi fost o problemă dacă m-aș fi oprit la cele două săptămâni de vacanță. Doar că am continuat în același stil și după. și iată-mă acum, la sfârșit de an, cu peste 10 kg în plus față de acum 3 luni, la nuntă.

Here we go again…cu blog

Prin urmare, trebuie să o iau de la început. Nu am scăpare. Și de-asta am deschis secțiunea de blog, ca să încep să scriu aici mai des, să documentez această minunată nouă călătorie în lumea keto și a postului intermitent. Pe care o voi începe de luni, haha. Încă nu știu care luni, dar cu siguranță o zi de luni din ianuarie 2022. Probabil pe 10

Fix așa.

Sper că dacă scriu aici, ca într-un jurnal personal, o să fiu mai motivat să mă țin de treabă. Evident că îmi doresc să mă apuc și de ceva activitate fizică. Doar că, în momentul ăsta, viitorul nu sună prea bine, așadar, nu cred că voi începe cu mersul la sală. Sunt vaccinat cu 3 doze, dar tot nu-mi sună bine Omicronul ăsta.

De alergat cred că va fi și prea frig la început, și voi fi și eu prea greu. Prin urmare, o să caut un program pentru acasă, sigur găsesc ceva pe YouTube. Vă anunț eu dacă am găsit ceva. Și dacă m-am apucat.

Până acum, singura pregătire e că mi-am luat un cântar smart, de la Huawei. O să revin cu detaliile despre greutate și toți ceilalți indici într-o postare viitoare.

Deocamdată, atât am avut de zis: am mâncat ca porcul, am plătit pentru asta în kilograme de grăsime. Iar postarea asta este aici pe blog ca un angajament, că din ianuarie mă apuc iar de treabă!

Ne auzim!

Lasă un răspuns