Start!

A sosit ziua dreptății! Gata fraților, nu se mai poate. M-am urcat azi dimineață pe cântar și m-am decis că nu se mai poate! Am zis eu că încep de luni, dar mai aveam încă niște dulciuri, și am amânat. Dar când am văzut azi dimineață 91.6 kg… Am zis stop. Începem treaba.

Așadar, conform minunatei aplicații Huawei Health și al cântarului inteligent produs de aceeași chinezi, plecăm de aici:

  • Greutate: 91.6 kg
  • BMI: 30.6
  • Procent grăsime: 28.9%
  • Mușchi total(scheletici și organe): 62.7 kg
  • Nivel grăsime viscerală: 16
Minunatul cântar

Mai are aplicația și alți indicatori, dar oricum, nu sunt 100% sigur nici pe ăștia (în afară de nr. de kilograme total). În sensul că nu cred că datele astea sunt 100% corecte, nu că aș crede că de fapt sunt slab.

Poate ar trebui să adaug și niște măsurători cu centimetrul, la talie, brațe, coapse. Să fac rost de un centimetru și le adaug.

Bun, acum să vă spun care e planul.

El Plan

Deși era deja programată intrarea în keto de câteva zile, nu am avut un plan de atac stabilit. Îl facem din mers. Ce e clar, deocamdată, e că va include:

Pe lângă astea, voi mai adăuga pe parcurs și calorie counting și probabil alergat când se face vreme mai bună și mai scap de măcar 6-7 kilograme.

Acum, deoarece am pornit așa, din mers, deocamdată nu mă restricționez 100%. În sensul că, de exemplu, fastingul nu-mi propun să fie 16-8 din prima săptămână. O să încep mai lejer, cu o fereastră de alimentare de 12 ore, și o micșorăm pe parcurs.

În ceea ce privește dieta efectivă, chiar dacă nu o să fiu 100% atent la macronutrienți, voi consuma doar alimente permise, pentru că altfel, nu ar mai fi keto.

Cam atât deocamdată, revin cu detalii curând, deocamdată am vrut doar să anunț că am început.

Lasă un răspuns